Let op: ‘coeo Incasso’ is de nieuwe naam van Centraal Invorderings Bureau (CIB)

Vanaf 10 januari 2022 gaat CIB verder als coeo Incasso (spreek uit als: “kooweejoo incasso”). Meer informatie over de naamsverandering leest u hier.

Over ons

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Wie is coeo?

coeo is een credit management specialist. Wij zorgen voor een betrouwbare, transparante en kwalitatieve behandeling van betaalachterstanden in Europa.

Onze focus ligt op het creëren van een optimale klantervaring gedurende het gehele incassotraject. Ons doel is dan ook om uw klant op een zo eenvoudig mogelijke wijze zijn of haar openstaande facturen te laten betalen.

Wij streven naar een hoogwaardige en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en bieden een breed scala aan diensten waarmee wij van toegevoegde waarde zijn tijdens uw volledige debiteurenproces. Sinds onze oprichting verlenen wij inmiddels aan meer dan 2000 opdrachtgevers onze diensten.

Hoe wij als partner gezien willen worden

Wij willen door onze opdrachtgevers worden gezien als een ervaren incassopartner met een sterke focus op klantbehoud en als een innovatieve credit management organisatie dat waardevolle feedback kan geven.

Centraal Invorderings Bureau (CIB)* onderdeel van de coeo Group

Sinds 2020 maakt CIB deel uit van de coeo Group, een Europese credit management organisatie binnen de investeringsportefeuille van Waterland Private Equity. coeo heeft eigen kantoren in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Daarbij werkt coeo samen met gekwalificeerde lokale kantoren binnen Europa. Hiermee is coeo een van de meest toonaangevende credit management partners in Europa.

*Begin 2022 heeft CIB haar bedrijfsnaam officieel veranderd in coeo.

Niels de Peuter

CEO & Managing Director

“Door te luisteren naar de behoeften en aanbevelingen van onze klanten, hebben we onze service voor credit management voor zowel onze klanten als hun klanten kunnen verbeteren. ”

We gaan ervan uit dat de mensen en bedrijven die we aanspreken nog steeds klanten zijn van onze klanten of een goede relatie hebben met onze klanten, daarom richten we ons op het behouden van deze positieve relatie tijdens onze dienstverlening.

Contact

Roman Berkhout

CCO & Managing Director

“In mijn optiek ben je niet alleen incassodienstverlener, maar een adviseur, analist en vooral een pro-actieve (sparrings) partner.”

Credit management dienstverlening is immers een belangrijk onderdeel van de huidige customer journey van veel bedrijven. In een intelligent credit management proces combineer je kennis uit ervaring met menselijke en technische deskundigheid. De focus moet liggen in het creëren van contact met klanten. Door de klanten van onze opdrachtgevers te voorzien van een goede oplossing en passende service, kunnen zij vervolgens probleemloos terugkeren naar onze opdrachtgever om hun relatie voort te zetten.

Contact

Missie

Met onze klantvriendelijke en professionele credit management aanpak streven wij naar een duurzame klantrelatie. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan een gezonde economie.

Visie

Wij willen toonaangevend zijn in het oplossen van betalingsachterstanden in Europa.

Slimme ICT- en marketingtechnieken

Hoe wij dit doen? Dit doen wij door gebruik te maken van slimme ICT- en marketingtechnieken. Hierdoor kunnen wij elke klant op zijn eigen unieke manier en op het juiste moment benaderen. Met behulp van onze API documentatie is het mogelijk om uw eigen systemen te koppelen met de coeo Webtool. Via deze online CIB-omgeving heeft u bovendien volledige inzage in het incassotraject. Elke actie die wij als incassobureau uitvoeren is voor u als opdrachtgever inzichtelijk. Lees op onze website meer over onze innovatieve oplossingen.

coeo hanteert voor iedere incasso No Cure No Pay. U kunt erop rekenen dat wij ons uiterste best doen om te zorgen dat uw klant de openstaande factuur alsnog betaalt. Daarnaast willen wij de behandeling voor onze opdrachtgevers volgens alle kwaliteitsnormen ten uitvoer brengen. Om dit te verwezenlijken werkt coeo volgens de wet- en regelgeving van de NVI en de AFM. Lid zijn van de NVI heeft ertoe geleid dat wij in het bezit zijn van het Incasso Keurmerk.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Een luisterend oor en advies op maat

Persoonlijk contact is één van onze kernwaarden. Om het incassotraject zo aangenaam mogelijk te maken, krijgt u een vaste contactpersoon die u het gehele proces op de hoogte houdt. Een vast getraind team zorgt ervoor dat uw klant direct geholpen en benaderd wordt. Wij streven naar een hoogwaardige en langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Kwaliteit

Excellente uitvoering

Centraal Invorderings Bureau is lid van de NVI en houder van het Incasso Keurmerk certificaat. U besteedt uw incasso-activiteiten uit aan een betrouwbare partner waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren.

Innovatief

Hoogwaardige en slimme software

Wij maken gebruik van hoogwaardige communicatietechnieken, moderne betaaloplossingen en slimme software. Via onze online selfservice portal is uw klant in staat 24 uur per dag inzage en controle te hebben over zijn of haar betalingsachterstand. Met behulp van onze API documentatie is het zelfs mogelijk om uw eigen systemen te koppelen met de CIB-webtool.

Transparant

24/7 Inzicht en controle

Via onze zelf-ontwikkelde incassosoftware zijn wij in staat realtime inzage te bieden. Of het nu gaat om de status van uw incassodossiers, de verrichte acties of financiële afdrachten. Alles is 24/7 inzichtelijk.

Tegendraads

Verder gaan in creatieve oplossingen

CIB gaat met een kritische kijk verder in creatieve oplossingen en blijft de samenwerking proactief verbeteren. CIB geeft een jong tegengeluid dat verder gaat dan bestaande oplossingen. Zij kan alternatieven bieden en anderen tot nadenken zetten. Dit doet zij door de klant service te bieden vanuit diverse units binnen CIB op een structurele en meedenkende basis.

  • Hoge klanttevredenheid

  • Excellente behandeling

  • Samenwerking voor betere resultaten

  • Incasso Keurmerk

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

In het gehele incassotraject leggen wij bij uitstaande schulden de nadruk op de maatschappelijk verantwoorde aspecten. Wij communiceren regelmatig met uw klanten en – belangrijker nog – op een begrijpelijke manier.

Servicegebieden

coeo heeft eigen kantoren in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Daarbij werkt coeo samen met gekwalificeerde lokale kantoren binnen Europa. Zo zijn wij in staat uw (inter)nationale incassodossiers op een goede wijze op te volgen, rekening houdend met de lokale gebruiken en wet- en regelgeving. Op onze website vindt u een overzicht van alle regio’s waar wij werkzaam zijn.

Bekijk onze servicegebieden

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44