Let op: ‘coeo Incasso’ is de nieuwe naam van Centraal Invorderings Bureau (CIB)

Vanaf 10 januari 2022 gaat CIB verder als coeo Incasso (spreek uit als: “kooweejoo incasso”). Meer informatie over de naamsverandering leest u hier.

Samen voor een beter resultaat.

coeo heeft de handen ineen geslagen met diverse partners. Deze partnerships maken het mogelijk onze credit management diensten te optimaliseren.

Zij gingen u voor

Finturi - Een platform waar bedrijven geld kunnen lenen tegen facturen.
Finturi partners with coeo and takes another step towards building the world’s leading invoice finance platform.

Deze samenwerking maakt het factuur financieringsproces van Finturi ‘on the blockchain’ nog krachtiger. Het verbetert de gebruikerservaring van de financiers op het platform nog meer. Daarbij geeft het klanten meer vertrouwen om facturen op het platform te financieren. Dit extra vertrouwen en de kracht van het systeem leiden uiteindelijk tot het verstrekken van geld aan bedrijven tegen een lagere rente.

Lees verder
Coach+Result - Trainingshuis voor succesvolle klantrelaties.
Na het volgen van de Masterclass ‘Telefonisch incasseren’ is de deelnemer in staat om resultaatgerichte incassogesprekken te voeren waarbij de relatie met de klant behouden blijft.

Coach+Result - het resultaatgerichte opleidingsinstituut - en coeo ontwikkelen een masterclass voor telefonisch incasseren. Door een resultaatgerichte aanpak verbetert het persoonlijk functioneren van medewerkers die een belangrijke rol spelen in het onderhouden en leggen van contacten met (potentiële) klanten. Verbetertrajecten zijn gericht op het behalen van concrete doelen. Prioriteit daarbij is het verder borgen van de nieuw aangeleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk.

Masterclass Telefonisch Incasseren
Creditsafe - Marktleider in kredietinformatie
De kredietrapporten van Creditsafe maken het mogelijk om direct inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van meer dan 330 miljoen bedrijven wereldwijd.

U wilt betere en weloverwogen zakelijke beslissingen nemen om bijvoorbeeld snel nieuwe klanten te checken op kredietwaardigheid en het betalingsgedrag? Met de credit- en risk- rapporten van Creditsafe kunt u via onze portal direct accurate en actuele kredietinformatie inzien, geleverd in een gemakkelijk te lezen rapport.

Kredietrapporten
Experian - Kredietinformatie
Experian helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun marketinginspanningen en het minimaliseren van hun krediet- en frauderisico's.

coeo gebruikt deze jarenlange en internationale ervaring in consumentendata om een 360° beeld te krijgen over uw klanten. Juist deze inzichten, gecombineerd met onze eigen ervaringen en data, stellen ons in staat uw klanten op de juiste en op de gepaste wijze te benaderen.

Kredietrapporten

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44