Let op: ‘coeo Incasso’ is de nieuwe naam van Centraal Invorderings Bureau (CIB)

Vanaf 10 januari 2022 gaat CIB verder als coeo Incasso (spreek uit als: “kooweejoo incasso”). Meer informatie over de naamsverandering leest u hier.

Koppelingen

coeo biedt diverse mogelijkheden om uw systemen te koppelen.

Koppel coeo met uw software

Via het coeo platform zijn geautomatiseerde koppelingen mogelijk met externe boekhoudsystemen. Deze koppelingen vergemakkelijken het proces om lang openstaande facturen op een veilige manier uit het boekhoudsysteem te halen.

Reeds beschikbare koppelingen

Onze online incassoportal binnen de coeo Webtool kunnen wij direct met uw systemen koppelen. Hiervoor heeft coeo een state-of-the-art API (Application Programming Interface) beschikbaar. Zo kan uw organisatie op haar eigen vertrouwde manier management informatie up to date houden.  Op deze manier is het inschakelen van een incassobureau makkelijker en laagdrempeliger.

Door gebruik te maken van de geavanceerde API interface kunt u facturen rechtstreeks vanuit de eigen omgeving aanleveren bij coeo. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met andere boekhoudsoftware.

Buckaroo - Payment Service Provider.
Vormgeven van een volledig modern, geautomatiseerd, klantvriendelijk en transparant credit management proces.

Door de tweezijdige integratie kunnen klanten van Buckaroo de voortgang van een mogelijk incassotraject real-time volgen. Onbetaalde facturen worden vanuit Buckaroo automatisch overgedragen aan coeo, zo ontstaat er een duidelijke dossieropbouw. Er is inzage in iedere transactie, factuur, de fase van het incassoproces en overige financiële gegevens. Deze technische koppeling loopt via een API die het systeem van Buckaroo koppelt aan de coeo-webtool.

Lees verder
Wefact - Online facturatie software
Wij kunnen onze relaties nog meer service bieden bij een partner welke dezelfde standaarden als wij hanteren.

Hierbij gaat het voornamelijk om het leveren van kwaliteit en de transparantie die in het incassoproces naar voren moeten komen. De geautomatiseerde koppeling geeft binnen het coeo platform real-time inzicht in facturen die al lange tijd open staan bij WeFact. Met een muisklik kan een incassotraject gestart worden en is er actueel inzicht in de status van een incassodossiers. Dit bespaart de gebruiker uiteraard tijd en kosten. Daarnaast is het incassotraject voor WeFact gebruikers een kosteloze dienstverlening van coeo. ‘Een win-win situatie’, volgens algemeen directeur Roel Korting.

Lees verder
E-Boekhouden - Boekhoudoplossing
Alle functies, gebruikte termen en processen zijn afgestemd op de gewone ondernemer. Door de eenvoud van e-Boekhouden.nl is boekhoudkennis niet nodig.

Door het gebruiksgemak van het programma is e-Boekhouden.nl geschikt voor iedereen, ook zonder uitgebreide boekhoudkennis. Ondernemers, verenigingen, stichtingen, accountants en boekhouders. Door deze koppeling heeft elke klant van E-Boekhouden de mogelijkheid om met één druk op de knop de openstaande vordering aan te bieden bij coeo.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44